DEN NYA THRILLERN HATARNA
 


NYTT:

  • Skådespelaragenturen Hammarström Agency förbereder filmpitch av Hatarna! Flera namn redan klara.
  • Ljudboksavtal klart med WordAudio, som direkt skrev på kontrakt.


"För republik och fosterland"/kapten Pascal Odenberg, ledare för  Svenska Republikanska Armén
Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär de förbittrade sammansvurna Afghanistanveteranerna och hatarna i Svenska Republikanska Armén. Under Pascal Odenbergs ledning kontrakterar SRA den tyske prickskytten ”Skuggan” för att hämnas deras döda och skadade stridsbröder.
Han ska utföra ett terrorattentat mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela den svenska kungafamiljen vid ett och samma tillfälle. Men Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna. Samtidigt förbereder sig Skuggan steg för steg, kallt och noggrant, och väljer tid, plats och vapen för morden.
Jakten
Efter att terrordåden fullbordats tar Säpo-kvinnan Nina Sandstedt till alla medel för att hitta förövarna. Myllret av ledtrådar för henne genom Europa, till Tyskland, Spanien, Norge i jakten och spåren pekar på olika slags aktivister som hatar. Attentet ger enorma kedjeffekter i Sverige, landet kokar av demonstrationer och våld mellan aktivister, för respektive emot monarki och republik.
När media avslöjar vänskapskorruption och kungafamiljens testamenten blottlägger det monarkins djupaste hemligheter. Det uppdagade leder till nya oanade, dramatiska politiska  svallvågor i samhället, efter ett stort terrordåd.

 
#terrorism #thriller #prickskytt #Tyskland #Sverige #Afghanistan #veteraner #SvenskaRepublikanskaArmén #SRA #PascalOdenberg #rättvisa #jämlikhet #kungahuset #NinaSandstedt #Säpo #mord #fiktion #avslöjanden #skandaler #media #nyhet #debutroman #deckare #monarki #republik #PolitiskThriller #Samhälle #spänning

Sagt om Hatarna:

Norrländska Socialdemokraten, NSD, 2018/04/05:

..."en ruskigt ambitiös thriller, ibland imponerande initierad, vars träffbild rymmer extrem brutalitet, klarsynt samhällskritik och fantasieggande humor."...
"Genom 520 sidor varvar Bergström på ett skickligt sätt tankar och handlingar hos hatarna, attentatsmannen, Säpos polisinspektör Nina Sandstedt - och kungen. Att ta del av kungens fiktiva funderingar ger god underhållning, i väntan på dramats fasansfulla kulmen.
"
//

______

Boklådan:
"Den här var verkligen väldigt intensiv, jobbig, obehaglig & spännande! Det är en riktigt spännande bladvändare"...."Bra och intressanta karaktärer, som jag gärna lär känna lite till."

Bokbloggaren och instagrammaren Jennies Boklista:
"Spännande, mörk och stark!"

_____

Bloggaren Bokfrun:

"Handlingen i denna boken gör att man ryser."... "hemskt och verklighetstroget. Jag tror att boken skulle göra sig riktigt bra och spännande på film också."

 _____

Instagrammaren/bloggaren Bergstrands skrivstuga:
"Orden träffade som om de var skjutna ur en kulspruta och bitvis gjorde det rätt ont när historien blev lite för verklighetstrogen. Eftersmaken kommer att sitta kvar länge" ..."verkligen en hyperaktuell läsupplevelse."

Bookishlyfalling:
"Bergström har skapat riktigt unika karaktärer."..."kunde jag bara inte sluta läsa!" ..."otroligt bra".

 

_____
"En blandning av en svensk Schakalen med element av Homeland, American Pscyho

och The King's Speech."
____
"Skrämmande trovärdig."

 

”Hatarna” är en politisk thriller och den första boken i serien om Säpo-kvinnan Nina Sandstedt och författaren Ulf Bergströms debutroman.
Se videointervjun med Ulf: Om Hatarna
För media/intervjuer: 0728 401 672

PRESSBILDER

Foto: Anja Callius. www.callius.se För ännu högre upplösning vv kontakta info (AT) ulfbergstrom.nu.
Pressfoton med fri nyttjanderätt för medier med angivande av fotografens namn.
These press photos may be used free of charge by media provided that the name of the photographer is published.

Omslaget till Hatarna, av Niklas Lindblad, en av Sveriges bästa bokdesigners.
Mystical Garden Design, www.mgd.nu

Logotype för den -påhittade -Svenska Republikanska Armén. En logo har en inneboende visuell styrka. Den här har ofta gjort att människor frågar "Men är det här på riktigt, finns de?"
Bildens makt är ibland större än ordens.
Bra fiktion ska verka verklig.

Design: Jan Borzymowski. 

Marknadsföringsmaterial
Hatarna med Svenska Republikanska Arméns logotype på tomhylsor.
#viralmarketing #guerillamarketing
Fritt för användning av media/bokhandlare.